Om oss


Candida Städ och Flytt AB erbjuder städtjänster och flytthjälp till privatpersoner, organisationer och företag i Stockholmsområdet.

Vi hette tidigare Finsk Städservice och erbjöd städtjänster. Eftersom vi ville bredda vår verksamhet och även kunna erbjuda flytthjälp har vi gått ihop med Candida städ och Flytt AB.
Nu kan vi erbjuda våra kunder en helhetslösning när det gäller både flytthjälp och flyttstädning så att kunden slipper ha flera olika företag inblandade i samband med flytten.
 
Vi är ett familjeägt företag som har varit framgångsrikt verksam inom branschen i flera år och vi tror att orsaken till denna framgång är att vi har nöjda kunder och en väldigt lojal personalgrupp.

Att kunderna är nöjda tror vi beror på att vi gör ett bra jobb och lämnar alltid kvalitetsgaranti, d v s är kunden inte nöjd åtgärdar vi eventuella påpekanden direkt och utan kostnad för kunden.

Att personalen är nöjd tror vi beror till stor del på att vi följer kollektivavtal och alltid tillämpar avtalsenliga löner och andra villkor och försäkringar varför de känner sig trygga med Candida som arbetsgivare.
All vår svensk- och finsktalande personal har stort yrkeskunnande och lång erfarenhet av sitt yrke. Vi tar hand om vår personal genom att vi erbjuder avtalsenliga löner och anställningsvillkor.
T ex får vår personal lön även för transporttiden mellan två kunder vilket alla företag tyvärr inte gör utan personalen tvingas åka mellan kunderna utan ersättning. Detta i sin betyder att de företagen kan erbjuda lite lägre priser men då ska man veta det ofta handlar just om detta, att de företagen inte erbjuder rimliga arbetsvillkor till sina anställda.  

Vår företagsfilosofi däremot är att vi konkurrerar med hög kvalité och kunnig och engagerad personal, inte med låga priser.
I förlängningen kommer detta även kunden till gagn eftersom vi alltid levererar ett bra resultat.

Vi använder produkter i största mån som är bra för miljön. Vi letar hela tiden efter produkter och arbetssätt som minskar vårt klimatavtryck. Vi letar efter produkter som är märkta och certifierade som miljövänliga.