Skinande rent

Ditt lokala och lojala team

Hemstädning

Hemstädning: Som kund hos oss på Candida får du regelbunden städning i ditt hem, samma veckodag och utfört av samma person. Hur du vill ha det städat och hur ofta, det bestämmer du själv.


När du valt att bli kund hos oss så kommer vi överens om antal timmar och vilken veckodag du vill att vi ska komma.
Vi inleder din regelbundna hemstädning med en grundlig startstädning.
Pris 234 kr per timme efter Rut

Uppsägningstid – Vid abonnerad Hemstädning har vi endast 4 veckors uppsägningstid, ingen avbokning kan ske under uppsägningstiden. Uppsägningen meddelas oss via e-post.

Visningsstädning

Visningsstädning: Inför försäljning av fastigheter vet vi att första intrycket av bostaden för eventuella köpare är viktigast. Fördelarna med att ta hjälp med visningsstädningen är många. Det kan få fler av besökarna att ge sig in i budgivningen, då ett fräscht och städat hem naturligtvis blir mer attraktivt.


Pris 250 kr per timme efter Rut.

Flyttstädning

Flyttstädning: När allt är flyttat och klart vill man lägga all energi i sitt nya hem. Inte i bostaden man lämnade. Vi utför städningen enligt Mäklarsamfundets riktlinjer. Vi hjälper dig med en ordentlig flyttstädning som inkluderar kvalitetsgaranti.


 • Alternativ 1: Timpris 264 kr per timme efter Rut.
 • Alternativ 2: Fast pris.
 • Kontakta oss för offertförfrågan.

 • Flytt

  Vi anpassar flytten efter kundens behov och kunden betalar alltid ett fast pris per timme.  Vi kommer alltid med 2 eller 3 man till flytten.
  När du väljer att boka Flytthjälp utan packning ansvarar du för att allt är packat och klart för att bäras ut till transportbilen på flyttdagen. Vår flyttpersonal talar svenska och jobbar under kollektivavtal.

  I samband med flytten kan vi även hjälpa till med återvinning av det du inte längre behöver.

  Fakturering sker efter uppdragets slutförande med tio dagar netto.

  Med oss ingår alltid ansvarsförsäkring, försäkring samt bärhjälp med transport.

  Allt i ett paket?
  Fördelen med att Du beställer både städ och flytt tjänsterna från samma företag är att Du inte behöver ha kontakt med flera företag och både flytten och flyttstädningen blir enklare och snabbare att genomföra eftersom man inte är beroende av andra aktörer.

  Kontakta oss för offert med paketlösning.

  Flytt: 
  Alternativ 1: Timpris 2 man och bil 635 kr per timme efter Rut.
  Alternativ 2: Timpris 3 man och bil 995 kr per timme efter Rut.
  Alternativ 3: Fast pris 

  Storstädning

  Storstädning: Ibland kan man behöva lite extra hjälp för att få hemmet städat från grunden, det kan tex vara en vårstädning eller storstädning inför julen.


  Pris 250 kr per timme efter Rut.